Restaurangupplevelser

Att gå ut och äta på restaurang är ju alltid trevligt! Jag tycker om att laga mat, att äta mat och att prata mat och det fina med detta intresset är att det är outsinligt, det finns alltid något nytt att lära sig, det finns många som delar mitt intresse och det är fantastiskt roligt att jobba tillsammans i köken!

Full aktivitet i köket! Kurs på Restaurangakademien i augusti -14

Full aktivitet i köket! Kurs på Restaurangakademien i augusti -14

Jag är inte ute på restaurang jätteofta men när jag är det så tycker jag att det är härligt att få en diskussion kring maten, om tanken och filosofin som kockarna i köket har och så klart att få en massa härliga smaker, dofter, texturer, synintryck och kombinationer.

Flambering på Restaurangakademien

Flambering på Restaurangakademien i Stockholm 

När man pratar mat med andra kockar och diskuterar ingredienser, tillvägagångssätt och annat så ser man ofta att det tänds en liten gnista i ögonen på matlagaren mittemot, vi gillar ju alla nivåer av detta så mycket, och det finns nog inga som är så tacksamma att bjuda på mat som kockar, vare sig det är proffs eller matintresserade hemmakockar!

Vackert dukat bord på en av kurserna på Restaurangakademien.

Vackert dukat bord på en av kurserna på Restaurangakademien.

Jag fotograferar och jag bloggar om restaurangbesöken och i underkategorierna här vill jag dela med mig av mina smakresor. Håll till godo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s