Corner Club

Corner Club

På fredagskvällen hade jag och Henrik några timmar för oss själva i Stockholm innan vi var bjudna på middag så vi bestämde oss för att sätta oss på något mysigt ställe och ta en öl eller ett glas vin. Vi styrde kosan till Gamla Stan och hade tänkt slinka in på Pubologi men där var det fullsatt och killen där inne tipsade oss om att gå runt hörnet till Tweed för att se om där fanns plats för oss. Det gjorde det inte men tjejen som jobbade där gav oss några andra tips, bland annat att gå till Corner Club på Lilla Nygatan.

Sagt och gjort, vi letade oss dit i snöslasket och gick in. Där inne var det varmt och skönt och det var en god och familjär stämning. Vi kände oss hemma direkt eftersom personalen hejade glatt och hälsade oss välkomna. Vi slog oss ner vid bardisken och beställde in varsin god öl. Eftersom vi skulle äta om några timmar så ville jag bara ha nåt litet snack till ölen så jag beställde in mandelpotatischips med en dip. Chipsen var spröda och fina och dipen var riktigt krämig och god.

Henrik tog en hamburgare av välhängd högrev och bringa med bland annat tryffel och ost. Den var jättegod och den innehöll fina råvaror men var i mitt tycke kanske lite dyr, 185:- för en hamburgare är rätt mycket, men som sagt, den var riktigt välsmakande och saftig och visst ska man unna sig det när man kommer till det hemtrevliga Corner Club en gråkall decemberdag.

En charmig detalj var också att det hela tiden fanns gott vatten på flaskor som man kunde ta för sig av, och att personalen också fyllde på våra vattenglas när de såg att det började sina i dem. Det var överhuvudtaget en verkligt uppmärksam och vänlig personal på Corner Club och när jag konstaterade att vattnet i Stockholm faktiskt är riktigt gott så fick jag lära mig att det godaste vattnet i alla fall finns i den glada och trevliga servitrisens hemstad, Tibro. Så det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s