Klimpfjäll

Grattis Klimpfjäll till vinsten i ”Det stora matslaget” i SVT 1! Det är roligt att se matlagningsprogram på TV och man lär sig alltid något nytt. Av åtta lag från olika delar av landet så blev det Sandra Dahlberg mot Dogge Doggelito i final och det var Sandra och Klimpfjäll som tog hem det hela! Det är också på tiden att vi får stifta bekantskap med Markus Samuelsson här hemma i Sverige. Jag har följt hans framfart i många år och vet att han är en internationellt erkänd kock som varit med och framgångsrikt drivit krogar i New York som till  exempel Aquavit och sen 2010, Red Rooster i Harlem. Det är fantastiskt att se matlagnings-kreativiteten från Sveriges alla hörn och gott att se att stjärnkockarna, i detta fallet Markus Samuelsson, återvänder och blir en del av matlagnings-Sverige igen! Jag måste också nämna en av deltagarna i Peter Harryssons team från Åstol. Han hade skurit sig i fingret och på detta viset förklarade hur det kunde hända; – ”Jag hackade gräslök med en ovan kniv”  🙂 Har aldrig tänkt på det på det sättet men det är så klart aldrig helt säkert att använda ovana knivar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s