Jaha ja! Ingen Mästerkock alltså?

Här har man gått en hel dag och laddat för första riktiga tävlingen i Sveriges Mästerkock 2014! Helt övertygad om att man kan sätta sig ner i fåtöljen framåt kvällen och njuta av att se alla begåvade matlagningsmänniskor både i tävling och i jury! Snacka om antiklimax!

Här mina damer och herrar! Handbolls-EM!

Men för helvete! Skaffa ett anständigt uppförande! Starta en sportkanal Big Time, där allt i idrott får plats utan att solka vardagen för oss som vill se våra favoritprogram. Det är 2014 för hela friden. Hur svårt kan det vara i dessa tider när media styr? Kom igen TV!

Jag vill inte vara nån jävla surtant…men jo, fast det vill jag nog just nu 😉 Nej , förstå mig rätt, jag tycker att det är jättebra att alla idrottsföreningar tar till sig så många barn och ungdomar som möjligt OCH sörjer för att de får en bra start och en bra möjlighet i sin sport, men jag anser att det är ett hån att all sport går före alla andra intressen här i vårt ”moderna” land. Man kan som sagt, alldeles säkert ordna till en alldeles egen sportkanal för olika viktiga SM-, EM-, VM- och OS-matcher. Det är jag säker på. Men lämna Sveriges Mästerkock och andra icke-i-vanlig-bemärkelse-sporter ifred på vanlig TV-tid, thank you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s