Stava alltid alltid med två L…

…men stava aldrig aldrig med två L.

”Det lärde du mig när jag var liten, sa Sanna, varför var det aldrig nån lärare som lärde ut detta?”

Ja, inte vet jag. De tänkte väl inte på det eller så har de inte själva hört det. Men jag fick lära mig ramsan när jag var liten och vissa sådana små ordklurigheter hjälper ju en ibland när man inte kommer ihåg hur saker skulle vara. Som till exempel när det gäller tillverkningen av pappersmassa, ”Sulfit luktar skit och sulfat luktar mat, fast tvärtom…”. Om man känner att man har nån användning för det så här på lördagskvällen. 😉

Men nu… Partytime! Tjohoo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s