Terroir – smaken av en plats

Snart är det verklighet. Studio Terroir slår upp portarna inom överskådlig framtid.

Terroir – smaken av en plats, min plats på jorden. En plats där vi värnar om jorden som vi går på, marken som vi har ärvt av våra förfäder och som vi lånar av våra barn, barnbarn och kommande generationer. En plats att förvalta väl. En plats där vi kan sprida budskapet om vikten av att vårda miljö, natur, djur och människors önskningar, drömmar och vilja att leva i harmoni med vår plats på jorden. Vårt Terroir. Det är allt!

Studio Terroir - smaken av en plats

Studio Terroir – smaken av en plats

Det kommer att bli massor av happenings, utbildningar och roliga events. Studio Terroir är en matstudio med fokus på miljö och ren mat. Med fokus på  hållbar gastronomi till vardags och till fest, kryddad med glädje och kärlek. Håll utkik! Detta är bara början!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s