Tre – Två – Ett! Nedräkning!

På torsdag går det av stapeln! Då ska åtta duktiga kockar tävla på Hotell Gothia i Göteborg och Årets Kock 2015 skall koras! Det är spännande så det förslår, jag sitter här hemma och är nästan lite nervös fast jag bara ska vara åskådare och egentligen inte har någon given favorit.

I år är det två tjejer i startfältet och det skulle vara roligt om det blir en kvinnlig seger 2015. Fram för mer girl-power i köken! Jag ska i alla fall vara på plats i sköna Götet på torsdag, mingla runt, titta på det febrila arbetet i köken och bara njuta av att vara mitt i vimlet! Här är en bild från förra årets sista skälvande minuter innan vi fick veta som som blev Årets Kock 2014.

Förra årets final. Strax ska Prins Carl-Philip avslöja vem som blir Årets Kock 2014!

Förra årets final. Strax ska Prins Carl-Philip avslöja vem som blir Årets Kock 2014!

Det var en fantastisk dag på Waterfront i Stockholm i februari förra året. Jag hade en toppendag och jag hoppas och tror att torsdagen i Göteborg skall bli lika härlig! Nu får förra årets vinnare Filip Fasten lämna ifrån sig titeln men han kommer ju alltid att vara Årets Kock 2014 och det måste vara en härlig känsla att få tillhöra Årets Kock-skaran!

Filip Fastén trancherar anka under juryns överinseende i Årets Kockfinalen 2014

Filip Fastén trancherar anka under juryns överinseende i Årets Kockfinalen 2014

Om du vill hänga med under torsdagens äventyr på Hotel Gothia i Göteborg så följ mig på instagram/sandahlsmatprat, facebook och här på Matprat där jag för övrigt har ny adress, http://www.sandahlsmatprat.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s