Italieninspirerad tallrik

Jag är lite krasslig och hängig och har spenderat dagen i vilans tecken. Då är det skönt att bara kunna öppna lite förpackningar och ändå få en god och nyttig måltid. Jag hade lite av Italien i kylen, nämligen buffelmozarella, prosciutto crudo som är en lufttorkad skinka, några goda oliver och sallad. I skafferiet fanns en flaska olivolja med basilikasmak och örtkryddor. Detta blev en riktigt bra kombo med minimal arbetsinsats.

Lätt, gott och fräscht

Lätt, gott och fräscht

Det fina fatet som maten ligger på kommer från Rörstrands porslin och heter Anette. Jag tycker att det är roligt att samla på fina fat från våra svenska porslinsfabriker. Det är ett kulturarv att bära vidare. Att alla serviser och mönster har ett namn är också roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s