Innehållsrik helg

Helgen har varit händelserik nog. Fredagen började med träning på gymmet, sen jobb i vanlig ordning och efter det bar det av till fantastiska Stenhuset för planering av kommande event. Vi spånade vilt och har nu en stor och yvig ram att jobba med mot nya mål. Mer info kommer, men se fram emot en kreativ helg i hållbarhetens tecken i september. På kvällen blev det köpe-pizza! Ibland är det skönt att bara slippa laga mat även om det är det roligaste man vet. 🙂

Köpepizza! Gott och praktiskt!

Köpepizza med salami och broccoli!  Gott!

Lördag morgon. Ta en dusch och fixa till profilen. Tillbaka till Obbhult och Stenhuset för photoshoot. Det var lite råkallt och vädret  var inte 100% på vår sida men jag ville ha ljusa, fräscha profilbilder och gärna i dagsljus så det var bara att bita ihop och le fastän kylan bet i kinderna. I min värld är det skitjobbigt att stå framför kameran, jag håller mig hellre i bakgrunden, men å andra sidan är det ju roligt att ha fina bilder att använda sig av, så det är bara att bita ihop och vänja sig. Efter kylan var det gott med kaffe och en äkta hemköpt systerkaka så här dagen innan Internationella kvinnodagen! I glada och ambitiösa systrars lag!

Systerkaka. Bullar lagda tätt i en form med vaniljkräm och florsocker på. Gott!

Systerkaka. Bullar lagda tätt i en form för att jäsa ihop och sen bakas. Med vaniljkräm och florsocker på. Gott!

Söndag – jag tänkte jobba på och planera både det ena och det andra som står framför mig i olika riktningar just nu. Det är mycket som händer och allt kräver planering. Men vet du vad? Min kropp och själ behöver lite vila också, kom jag på. Så jag satte mig i solskenet på altanen, löste lite korsord, läste i tidningarna ”Allt Om Mat” och ”Mitt Kök”, pratade med nära och kära, slängde ihop en snabb paj av blåbär och björnbär från frysen. Jag hade ingen vaniljsås eller glass hemma så det fick bli ett hopkok av det som fanns. Eftersom pajdegen är söt så valde jag att blanda gräddfil med lite grädde och en smula vaniljsocker. Det blev gott till pajen. Jag bryggde kaffe och njöt av söt paj, syrlig grädde, gott kaffe och soooool! Sen slumrade jag en stund och efter det kände jag mig rätt så avslappnad. Det behövdes!

Bärpaj. Blåbär och björnbär - gott!  På fat från Höganäs

Bärpaj. Blåbär och björnbär – gott! På fat från Höganäs

På kvällen hjälpte jag deltagarna i ”Så ska det låta”.  Skrålade med i de olika låtarna och var faktiskt först med vissa strofer 😉 Så kan det va, en helt vanlig helg på min del av klotet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s