Bröllopsplanering!

I juni blir det bröllop i släkten!

Min systerdotter och hennes pojkvän ska gå till prästen och bli ett äkta par och jag har fått den stora äran att planera och laga maten inför bröllopet! Jag är hedrad över detta uppdrag!

Vi körde igång med planeringen i början av januari, då satte vi menyn och nu börjar den stora planeringen. Allt ska klaffa från inköp, tillagning, servering och efterarbete, själv ska jag ju vara gäst under den högtidliga delen av bröllopet, men jag kommer nog inte helt att kunna hålla mig borta från köket under kvällen. ;D

Snart ska vi börja provlaga rätterna, finslipa smaker och klura på snygg dekorering av maten och faten. Det är jätteroligt och spännande! Kul att få vara en del av hela planeringsarbetet inför denna stora dag i juni. Den karamellen ska jag suga på i vår!

 

IMG_20180523_172542_031

En dag i juni!

En reaktion på ”Bröllopsplanering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s