Snabb chokladkaka i mikrougn

Det här med att baka i mikrovågsugn är ju så otroligt omodernt nuförtiden men vid mikrons intåg i var mans hem i slutet av 1980-talet så prövades det att både baka och laga mat i mikron. Då någon gång köpte jag denna boken från Icas Bokförlag. Boken är skriven av Kerstin Sahlén för Icas Provkök och är publicerad 1989.

Jag lagade nog en del recept ur den men en sak som jag kommer ihåg att jag bakade ganska mycket genom åren är denna snabba och enkla chokladkaka. I lördags var vi sugna på något sött till kaffet och då plockade jag fram den orange boken ur bokhyllan!

Här är receptet:

Håll till godo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s