Äntligen måndag!

Joråsåatt. Måndag alltså. Efter en händelserik helg så är jag tillbaka på jobbet. Jag trivs på mitt jobb och det är till och med roligt med måndagar. Det har jag inte alltid tyckt, det är inte utan att jag har haft lite måndagsångest tidvis, men inte nu. Jag gillar mina jobbarkompisar också, vi har roligt ihop och skrattar tillsammans varje dag och det är guld värt!

Helgen ja, den har varit full av möten med människor, mat och mysighet. I torsdags åkte vi till Stockholm. Stormen Sven var på ingång och jag var jättenervös hela förmiddagen för att tågen skulle sluta gå och vi inte skulle kunna åka. Sven hade lyckligtvis inte så bråttom så vi kom iväg innan tågen ställdes in och sen gick det som på räls hela vägen. SJ skötte sig exemplariskt och vi var inne på Stockholms central i utsatt tid och där möttes vi av Henrik, vår son, som bor och jobbar i huvudstaden. Vi letade oss fram till vårt hotell, Hotel Rica på Slöjdgatan och fick vårt rum så vi kunde packa upp, slappna av lite och göra oss i ordning för det efterlängtade besöket på Fotografiska och Sinnenas Jul, en julmiddag signerad Paul Svensson.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s