Julshow!

Idag blev det sovmorgon och lite slappande innan det var dags för den årliga julshowen på Varbergs ridskola. Jo då, vi hann med lite mys i soffan innan också medan regnet strilade ner utanför. Det är inte mycket till vinterväder ute, det kan man inte påstå ens i sin vildaste fantasi. Men, det blev i alla fall julshow! Jag hade lovat att hjälpa till i caféet och det gjorde jag så gärna. Det är roligt! Eftersom de flesta befinner sig på läktarna vid sådana här evenemang så hade vi några bord utställda där som vi sålde kaffe vid. Det var full fart med uppvisningar av olika slag alltifrån nybörjare till avancerade grupper. Visst, man står där och fryser lite, näsan är som en liten isbit men det är ändå mysigt. Idag sålde vi lotter och därifrån gick alla intäkter till Almers Hus i Varberg och Barncancerfonden. I skrivande stund vet jag inte hur mycket pengar det blev att skänka dit, säkert inga astronomiska summor men även det lilla gör nytta. På tal om att skänka pengar till välgörande ändamål så måste jag också nämna Fästningens Vandrarhem i Varberg som tog initiativet att skänka pengar till Musikhjälpen där årets resonemang är att ”Alla kvinnor har rätt att överleva sin graviditet”. Det är självklart för oss men i länder där man inte har det som vi har det så kan det göra skillnad med rent vatten och engångshandskar för att minska infektionsrisken. Eller att barnmorskorna har en cykel så de kan ta sig fram till dem som behöver hjälpen. Hoppas bara att pengarna kommer fram till dem som behöver, det är viktigast av allt. I vilket fall som helst så var både barn och hästar, likväl som arrangörerna från ungdomssektionen på ridskolan, väldigt duktiga och alla axlade sitt ansvar på bästa sätt.Kram och trevlig fortsättning på de sista skälvande dagarna på år 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s