Arton nyanser av grått…

Vädret är GRÅTT! Det har inte varit dagsljus på hela dagen. I och för sig är det ju mysigt att ha tänt alla fina ljus inomhus men lite dagsljus hade inte skadat. Jag hängde upp några granna julgardiner och fick faktiskt lite julstämning på köpet, den har annars lyst med sin frånvaro i år. Sanna åkte iväg till Götet för lite julshopping och Henrik kom hem från Stockholm för att kunna vara med på julkalaset. Han provsmakade köttbullarna som jag stekte igår från Tom Sjöstedts recept på julköttbullar, och vi fick klart godkänt både jag och Tom 😉 De blev riktigt goda och receptet finns här i bloggen på fredag 13/12 om du vill göra dem. Vi gjorde köttbullar på över fyra kilo färs så det var ett väldans rullande och stekande men det var roligt och resultatet blev lysande! Det ska bli gott att få smaka på den traditionella julmaten i kväll, det blir premiär för min del. Vi var ju på julmiddagen, Sinnenas Jul, à la Paul Svensson på Fotografiska i förra veckan. Det var fantastiskt gott och vackert, en härlig upplevelse men inte speciellt traditionellt. Idag ser jag fram emot Jansson allra mest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s