Nu ska jag skaffa mig julstämning!

Detta är den konstigaste december genom tiderna. Jag som alltid varit julnörd på riktigt har inte den minsta känsla av att det strax är jul. Jag ser ju i almanackan att det är sant men jag tror knappt på det ändå. Ändå har jag fått en dos av Ernst’s jul på TV idag och det har varit julmat och julspex på jobbet. Det är alltid kul med julspexet på skolan, visst, det blir lite rörigt och stökigt och hög musik när ungdomarna drar igång men det är så mycket kreativitet och glädje, applåder och skratt så man blir glad av att vara mitt i detta roliga kaos av lekar, tävlingar, sånginsatser, dans, luciatåg och allt vad det nu är. Snart börjar det välbehövliga jullovet och jag hoppas att alla får ett riktigt roligt och skönt lov! I morgon ska jag försöka att skaffa mig julstämning, hur det nu ska gå till… jag får väl brassa på med julmusik och sätta fram kyrkan som spelar Stilla natt, kanske få fram dofter som triggar igång julminnen. Jaja, vi får se hur det går. Go’natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s