Nu är det jullov!

Det har varit fullt ös hela veckan både på skolan och hemma och det har varit grått och regnigt så jag kan inte direkt säga att jag är den piggaste varelsen på planeten just nu. Men, nu är det jullov! Det ska jag utnyttja till att träna, gå långa promenader med vovven, läsa, skriva och grotta ner mig i soffan och kolla på komedier. Av hushållsarbete och annat ska jag försöka göra minsta möjliga på mesta möjliga tid. Fast allt detta blir knappast av förrän juldagsmorgon glimmar, ni vet den dagen när man vaknar och tänker -Jaha ja, och nu då? Då har man kutat runt som en galen get i en månad för att fixa allt som ”måste” ske i december och plötsligt är det över. Då, ska jag börja min viloperiod för att ladda batterierna inför nästa termin då vi ska bli ett  tillagningskök och laga mat till cirka 500-600 personer. Det ser jag fram emot!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s