Kvällsmys och nattsudd

Det blev en jättebra nyårsaftonskväll! Visst smällde och visslade och ven det utanför men Ozzy var jätteduktig och en ganska cool kille ändå. Min största uppgift den här kvällen var att vara chaffis och köra kors och tvärs till och från olika fester. Det var också roligt för då träffade jag några goa, glada ungdomar och det är alltid lika mysigt! 🙂 När alla väl var hemma framåt småtimmarna så blev det lite prat och mys runt köksbordet för att stämma av hur alla haft det under kvällen. Det var glada, nöjda miner från alla håll och då kan man som mamma gå och lägga sig nöjd och belåten med ett leende på läpparna.

God Fortsättning på 2014 alla där ute! Må det bli det bästa året hittills!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s