Kulinarisk resa och meteorregn

I min hand har jag fått en broschyr som heter ”Kulinarisk resa genom Halland”. Där presenteras en massa gårdsbutiker, odlingar, restauranger, caféer och annat som är värda ett besök. I Halland möts hav och åar, åkermark och skogar och här kan man finna massor av godsaker och fina resmål från Kungsbacka i norr till Laholm i söder. Det blir nog till att ge sig ut och besöka många av dessa när våren och sommaren kommer.

Det kom ett konstigt ljus in över nejden idag på eftermiddagen. Plötsligt blev det en annan färg på naturen och allt verkade lite lättare. Det var visst solen! Den har ju lyst med sin frånvaro det mesta av den så kallade vintern och det var ganska ovant att se den, men välkommen kära sol. Du får gärna stanna nu för vi behöver dig. I natt skulle det komma in ett meteorregn över Sverige och det ska synas bäst runt 20.30 så vi får väl försöka att få syn på det. Tyvärr så är här jämnmulet så det lär nog inte gå så bra. Vi får hoppas på mera sol istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s