Nu är både vi och Sveriges Mästerkockar igång!

Första skoldagen är avklarad! Inga elever har synts till idag eftersom terminen började med en studiedag, men i morgon kommer de! Det ska bli roligt att se alla igen, skolan är en roligare plats att arbeta på när alla go’a ungdomar är där 🙂

Igår var det ju premiär för Sveriges Mästerkock och det var som alltid spännande att se de första uttagningarna. Göteborg och Stockholm inledde och det blev många nya bekantskaper som ska bli roligt att följa. Jag tycker att de är tuffa, de som väljer att ställa sig i TV och laga mat för att sen bli bedömda av mästerkockarna Mannerström, Aujalay och Dahlbom. Det krävs banne mig mod till att göra det. Jag såg fram emot att se Anders Dahlbom in action igen och jag blev inte besviken, han kommer att bidra med mycket kunskap, tips och tänkvärdheter tror jag. Överhuvudtaget verkade domartrion harmonisk och de tävlande duktiga så det skulle inte förvåna mig om detta blir det bästa Sveriges Mästerkock hittills. I kväll visas uttagningarna från Helsingborg och Luleå och jag missar’t inte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s