Snart vardag igen!

Det ska faktiskt bli skönt att komma in i vanliga rutiner igen. I morgon börjar vi jobba men eleverna har ytterligare en dag ledigt och dyker upp i skolan på onsdag utvilade och pigga, hoppas jag. Sen är det full fart mot den hägrande studenten och det kommer att bli mycket fest och rolig planering för treorna men också en massa hårt arbete. Det är skönt att vi i alla fall går mot lite ljusare dagar och kvällar. Själva ska vi komma in i lite nya rutiner då vi byter skepnad från mottagningskök till tillagningskök men det ska bli enbart roligt och spännande!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s