Äntligen full fart!

Salladsbuffé på skolan

Salladsbuffé på skolan

Nu så! Nu är det fullt ös igen. Idag serverades pasta och köttbullar som brukligt är första dagen på terminen. Ingen kulinarisk sensation kanske, men det är en alltid lika populär rätt som alla gillar. Det var lite folktomt den första timman av serveringen men sen strömmade det in folk och köerna var tidvis långa. Jag hade hand om matsalen denna januari-onsdag och det är alltid roligt! Det är kul att hålla rent och snyggt i matsalen och se till så att det alltid är påfyllt på salladsbuffén, knäckebröd, mjölk och annat som finns att ta för sig av. Och jag gillar att vara ute bland ungdomarna och de andra matgästerna och befinna mig mitt i den pulserande vardagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s