Fan också! Jag ville haft rymdingenjören kvar!

Spännande värre i Sveriges Mästerkock! 12 platser att fylla upp och många som slogs om platserna. Jodå, det var helt antagligen rätt deltagare som gick vidare men utöver de som lyckades så slog mitt hjärta lite mer för den unge rymdingenjören och den äldre ungraren som deltog. Om jag ska vara ärlig så tror jag nog att juryns hjärtan sa detsamma som mitt, annars hade de kanske inte gått vidare från grundgenomgången, men så klart måste de som var smaksäkrast vinna. Det handlar ju till syvende och sist om det när man lagar mat, att få fram de bästa av alla smaker från alla råvaror. Det är inte alltid så enkelt, vill jag lova, det krävs lite talang och lite övning. Så kom tillbaka nästa år, unga rymdingenjör och visa var skåpet skall stå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s