Skolmatsprat

Det lagades Korv Stroganof på Varbergs skolmatsscen idag. På vår skola tillverkade vi för att vara exakta, 118 liter korvgryta plus lite specialkoster denna dag, en januaridag med kraftiga monsunregn över Västsverige. Det blir lite pusslande och pysslande innan vi har alla rutiner klara från att varit ett mottagningskök till att bli ett fungerande kök för matlagning till 600 portioner cirka, men det kommer att bli finemang! If there’s a will, there’s a way, som bekant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s