Polarkyla! Jo tjena ;)

Tänk att man kan bli så glad av den där stora lampan som kastar sina strålar hit ner till jorden! Allt blir lite lättare och lite vackrare när solen lyser. Jag och Ozzy gav oss ut och promenerade i det vackra vädret och så passade vi på att fylla på fåglarnas matstationer. Det kan behövas nu när kylan kommer till västkusten! Jag läste en tidning i morse och kunde inte låta bli att skratta när rubriken basunerade ut ”-Polarkylan kommer! under fanns det en liten karta där det visade sig att Varberg skulle få som lägst -5 grader en natt! Polarkyla, jo tjena.

Kvarnen i Norra Näs

Kvarnen i Norra Näs

 

Så här vackert sken solen över Varbergstrakten idag. Havet såg inte direkt inbjudande ut med sin mörkblå färg så jag tror att jag väntar ett tag med årets första bad, men innan man vet ordet av så är det vår.

Januari på Västkusten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s