Tjänstefolk alltså…

Så sant!

Så sant!

Jojo, detta är dagens sanning! Den här dekalen har jag haft på mitt kylskåp ganska länge nu och jag förundras ibland över att det är så träffande. När Ers Majestäten i familjen ska gå ut så ska han minsann icke välja att gå ut genom den dörren som är närmast till hands utan vi tjänstehjon får vackert lulla efter till den dörr som han finner lämpligast för närvarande.

Det är heller ingen som behöver fundera över om maten är slut på tallriken, för denna karl har en väldigt stark och bestämd stämma vill jag lova. Och om inte rätt mat serveras så sitter han bara majestätiskt kvar och spänner blicken i en tills man har förstått vad som önskas.

Men, när man är katt och sexton år så kan man få ha lite attityd, tycker jag. Det är bara charmigt och roligt och vad vore vardagen utan våra fyrfota vänner? Lite tråkigare, om du frågar mig 🙂

Hans Majestät i egen hög person.

Hans Majestät i egen hög person.

PS Jag tycker att det vore lämpligt om osten och skinkan kunde teleportera ner sig till golvet där jag sitter. Dåligt uppfostrat tjänstefolk. Undertecknat, Majestäten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s