Ledig lördag, men det kan ingen tro…

Så där ja! Fullt ös denna ”lediga” lördag. Har hunnit röja lite och varit i stan på ett gäng ärenden. Det har varit second hand, stallet, några affärer, en aloe vera-kund och lite annat smått och gott. Jag har hunnit tjöta lite skit med familjen och skrattat lite åt allt roligt som hänt i veckan som gått. Nu blir det raka spåret ner till köket och baka knäckebröd (se receptet här nedan och under rubriken ”Bröd”) och sen ska jag steka en hare som har hängt till sig i nästan en vecka nu. Recept och bilder på dessa båda tillagningar kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s