Sportlov

Veckan som har gått har bjudit på både snö, regn och solsken. Nu ligger sportlovet framför oss och skolan kommer att vara tom på elever och det tycker jag, uppriktigt sagt, är rätt tråkigt. Visst, det kan väl vara skönt första dagen på lovet, vi kan göra sådant som inte hinns med vanligtvis och komma ifatt lite med vissa arbetsuppgifter men det är roligare när det är fart och fläkt och husen är fulla med aktivitet.

Jag hoppas att alla sportlovsfirare, både elever och personal hos oss får ett riktigt skönt och roligt lov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s