Morrhår och ögon

TV-programmet ”Allt för Sverige” visades på TV för några månader sen. I ett av avsnitten fick hela gänget av de svensk-amerikanska ättlingarna gå på restaurang i Göteborg och äta en skaldjursbuffé. På ett av faten låg det oskalade räkor vilket de flesta av oss här i landet tycker är helt normalt och vanligt, men en av de amerikanska deltagarna hade aldrig sett oskalade räkor och hon sa ungefär så här; -Det var gott men där låg räkorna så man kunde se både ögon och morrhår!” 😀

Räkor med ögon och "morrhår"

Räkor med ögon och ”morrhår”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s