Bananer i gott sällskap

Igår fick jag smaka på en ny, busenkel salladsvariant på vår buffé. Det är ju sportlov nu, så denna veckan lagar vi bara mat till cirka 50 personer istället för till 600 så vi kan ta ut svängarna lite mer. Denna ”salladen” är ju i och för sig snabb att göra men den skulle gå åt i drivor så vi får nog hålla oss till att göra den på loven. Den är busenkel! Skiva bananer och blanda dem med sweet chilisås. Klart! Man kan ju hotta till den lite mer med cayenne om man vill, eller blanda med lite hackade valnötter. Låt fantasin spela, gott folk!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s