Var rädda om varandra!

Ibland händer det saker som vänder livet från en sekund till en annan. Plötsligt en dag dog en 40-årig mamma helt utan förvarning. Det var hjärtat som havererade av någon anledning.

Kvar stod två ungdomar utan sin mamma och med två olika pappor. Detta hände inte i min omedelbara närhet men inom min bekantskapskrets närhet. Låt oss bara hoppas att dessa två pappor är kloka personer som ser till att syskonen får fortsätta att träffas och känna varandra och stå varandra nära, och att fäderna kan hjälpa och stötta barnen i deras sorgearbete.

Vi bekymrar oss ofta om olyckor som kan hända våra nära och kära och det kan krama sönder hjärtat på vem som helst. Jag har många nätter genom åren legat vaken och oroat mig för allt som kan hända, men en klok person sa en gång att; ”Att oroa sig för något som aldrig hänt och som kanske aldrig kommer att hända är som att betala av på ett lån man inte har”.

Så sant. Så det är säkert bäst att pröva på att leva i nuet. Här och nu är allt bra, gör det bästa av livet när det pågår, för den dagen när det värsta händer, om det händer, så får man ta tag i det då. Livet är för kort för att slösas bort, så var rädda om varandra och var rädd om det du har när du har det.

Kram till alla där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s