Vilket röj!

Dansa natten lång och sjunga och skråla det högsta man kan. Det är party det! Tur att man bor på landet så man kan ta i för kung och fosterland utan att väcka folk i grannskapet. 😉

Ja, vi var bjudna på fest till några goda grannar i går kväll. Vi bjöds på god mat och god dryck och gött tjöt och så dansade vi nästan tills dess att gryningsljuset började vakna till liv. Det var full fart och ös utan dess like och när musiken dånar ur högtalarna och man kan släppa loss på dansgolvet så är livet bra roligt!

Eftersom jag nu är den musik-nördiga typen så var jag så klart också tvungen att se hur det gick i melodifestivalsfinalen så jag smet iväg till en TV så jag fick hänga med på den spännande upplösningen. Sanna Nielsen tog hem hela tävlingen med Undo, fast jag hade nog velat att Ace Wilder skulle vinna.

Efter allt dansande och några timmars sömn så var det dags att bege sig till Varbergs ridklubb och hjälpa till i caféet så att alla hästhoppnings-intresserade och tävlande skulle kunna få sig en kopp kaffe och nånting att äta. Det vimlade av folk och hästar, det var god stämning och glada miner och solen sken så vackert som den bara kunde.

Ett riktigt bra dygn har förflutit med andra ord! Och i morgon är det måndag igen och full fart mot nya mål! Topp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s