Havet, kalas och köksmästare

Ännu en strålande dag är till ända och Varberg har visat sig från sin bästa sida. Solen har lyst upp tillvaron för oss och när man suttit i lä så har den värmt riktigt skönt. Tänk att allting blir så mycket lättare och roligare när solen skiner, den enda nackdelen är väl att man ser hur skitna fönstren är…. 🙂

Varbergs fästning

Varbergs fästning

Vi har hunnit med ett födelsedagskalas med kaffe, prinsesstårta och en smaskig drömtårta, många glada skratt och en del fantasifulla spekulationer. Nu väntar det nya TV-programmet ”Köksmästarna” med Karin Fransson, Paul Svensson och Johan Jureskog och det ser jag fram emot. Jag har inte läst eller hört så mycket om det så det ska bli spännande att se vad konceptet är. Nu börjar’t så jag springer! Hej svejs!

Vår över havet! Tall och slån

Vår över havet! Tall och slån

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s