Hightech lördagsmorgon

Det är superdupermysigt när lördagen ligger framför en som ett oskrivet blad! En god frukost väntar nu och sen blir det röj! Jag måste testa min nya dammsugarslang med handtag och startknapp, en riktigt hightech pryl 😉 och det passar ju mig som är så teknisk… not. Men den ska jag nog klara av att köra.

Lördagsfrukost

Lördagsfrukost

Japp, så här tuff ska jag vara idag!

Hightech eller?

Hightech eller?

Det blåser duktigt här på Västkusten idag, det har nog varit vindar närmare stormstyrka i natt så jag och Ozzy-tossan kommer att bli rejält genomblåsta på vår promenad om en stund. Det gillar vi, det är roligt med vädrets skiftningar och eftersom de pratade om snö tidigare i veckan så är jag nöjd med att det ”bara” blev storm istället och solen är ju alltid lika välkommen!

Upprört hav

Upprört hav

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s