Very Important Person

Det är inte varje år man kan fira sin födelsedag sittandes i solen på altanen i mars månad men i år funkade det! I alla enkelhet med lite fika och några nära och kära. Vi satt och filurade lite, pratade om ditt och datt och skrattade en del också. Sen sjöng de och hurrade för mig och lite ”folkets jubel” fick jag åxå! 😀 Tänk att man kan känna sig så VIP:ad av det! Jag har det bra!

Goda köpekakor!

Goda köpekakor!

Jag fick en jättefin rosa orkidé, ett fint fågelbad och så en praktisk pryl som jag ser fram emot att använda hela sommaren lång och flera somrar till. Nämligen en dubbelplatta som jag har ute på altanen och lagar mat på. Inte vill man stå inne och fixa mat när man kan vara utomhus , eller i alla fall halvutomhus, för man är under tak så regnet kan strila om det vill. Det är så mysigt och tänk detta scenariet; En varm sommarkväll kommer fiskarna i familjen hem med nyfångad makrill och man steker denna i stearinljusens sken på altanen när skymningen faller. Snacka om livskvalitet!

Snart dags för matlagning ute!

Snart dags för matlagning ute!

 

Och om bara några timmar är det premiär för fiske av havsöring! Kanske börjar myset redan i morgon! Välkommen till mitt utekök, Salmo Trutta Trutta (havsöringen)

File:Salmo trutta.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s