Öringfiskepremiär!

Henrik tog tåget till Sveriges främsta sida där det salta havet finns och lämnade Stockholms vackra men lite osaltade vattendrag för att fiska havsöring. Inte vill man missa öringfiskepremiären, inte! Så här vacker var vårmorgonen idag 1 april i Norra Näs.

Allt var förberett, packat och klart redan i går kväll och nervositeten, eller kanske rättare sagt spänningen och förväntningen för premiärdagen som låg framför oss var stor. Klockan hade knappt passerat 06.00 och solen började så smått vakna när färden gick ner till stranden. Efter några timmar nappade en tjusig öring och senare på förmiddagen en till skönhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s