Lite av varje

Denna dagen har varit händelserik, fullt ös med allt från jobb, besiktning av bil, recept-letande och ett möte med en kär vän som berättade en sann historia som berörde. Och fortsätter att beröra.

Just nu är det tillagning av grönpeppargryta inför kalas i morgon och strax börjar ”Köksmästarna” på kanal 5. Receptet på grytan kommer i helgen för nu har jag faktiskt varken tid eller ork, ska steka kryddiga korvar som ska ner i grytan och få smaklökarna att dansa hambo i gästernas gap i morgon kväll. 🙂

För övrigt sitter jag och väntar på att biljetterna till Bocuse d’Or ska släppas. Vad väntar de på? Det är ju snart dags för tävling och jag ska vara på plats och se när Tommy Myllymäki kämpar för kung och fosterland! Öppna biljettförsäljningen, vettja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s