Köttfärssås och spagetti!

En dag i skolmatsalen betyder oftast full fart. Spagetti och köttfärssås är definitivt inget undantag och idag gick det i hundraåtti för alla ville äta och köerna var bitvis lååånga! Det är roligt men också lite stressigt, och pasta är svårt att bemästra när man lagar mat till många. Vi kokar ny pasta under hela serveringen, men att få den att hålla sig fräsch och fin är en konst för vi måste ändå brassa på minst tio kilo i taget för att få det att funka med balansen mellan tillgång och efterfrågan.

Alla fick sin mat i alla fall och det är alltid roligt att stå i serveringen och språka med eleverna. Vi har Sveriges trevligaste och coolaste elever på vår skola och idag fick jag ett toppenbetyg av en av dem för denna bloggen, när hon sa att hon blev sugen på att laga mat när hon läste den! Det var roligt, tack för den komplimangen! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s