Händelserika dagar

Åter hemma från Stockholm efter tre dagar fulla med positiva och lärorika upplevelser! Den största händelsen var så klart matlagningstävlingen Bocuse d’Or, där vi fick vara med att heja fram Sveriges representant Tommy Myllymäki som tog hem guldet! Grattis till hela team Tommy!!!

Segrarna Albin Edberg, Jonas Dahlbom och Tommy Myllymäki! Bilden är från Dagens Industri.

Vi har också besökt flera trevliga och inbjudande restauranger och ätit massor av god mat, druckit goda viner och prövat nya smaker och det är ju helt underbart för två matnördar som vi. Vi har bott bra, fått fantastiskt god hotellfrukost, skrattat mycket, promenerat runt i regnet och så har jag gjort bort mig lite som vanligt. Det får man bjuda på när man är lantis i storstan 😉

Jag ska berätta mer om våra äventyr och presentera alla de guldkorn som vi fann på vår lilla restaurangvandring dessa tre dagar i sköna Stockholm. Vi besökte Gossip på Skånegatan, Pane Vino på Brännkyrkagatan och Speceriet på Artillerigatan och överallt mötte vi trevliga människor, toppenbra service och härliga smaker!

Vi bodde på charmiga och mysiga Hellstens Malmgård bara ett stenkast från Zinkensdamms T-station och där fick vi en fräsch, generös och god hotellfrukost, sköna sängar och trevligt bemötande.

Som sagt, jag ska berätta mera om våra dagar i huvudstaden och också recensera våra positiva matupplevelser så håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s