Sommarlov!

Lyx!

Åtta och en halv veckors ledighet ligger framför mig som ett oskrivet blad. Lovet börjar visserligen med åska och kuling, men vad gör det? 🙂 Nu ska man ju först försöka att komma ner i varv, bli avslappnad, lugn och loj, röra sig långsamt och smidigt, lyssna på tystnaden, filosofera lite, lapa sol, gå i takt med vinden, ligga högt uppe på en klippa och iakttaga omvärlden. Bli en cool katt med andra ord.

Cool katt!

Cool katt!

Samla kraft inför hösten, smida planer för framtiden, umgås med gamla och nya vänner, skriva färdigt de där påbörjade manusen som ligger i byrålådan, frossa i färska frukter, bär och grönsaker, rå om nära och kära, bada i havet, ta tåget till Stockholm, vara innovativ vid grillen, sitta på en sten vid en sjö i en skog, åka båt, sitta på altanen med Sanna och prata tills det ljusnar, dansa i gräset när månen ser på, sjunga för full hals så ofta som möjligt, filosofera med en sommarledig Henrik. Alltså – bara ha det gott, ta vara på alla guldkorn i vardagen, se storheten i varje ögonblick. Leva, med andra ord! Trevlig sommar alla!

Strandäng

Strandäng 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s