Underbara sommarkväll!

Kan man ha det bättre? Så frågade någon i vårt sällskap när vi stack till havs i kväll. Nej, knappast, svarade någon annan. Och en person som har en mycket jobbig tid bakom sig sa, – Vi lever! Här och nu!

Till haaavs!

Till haaavs! Vi lever här och nu!

Underbara Balgö välkomnade oss som vanligt, vi vadade i land med allt vårt pick och pack, det såg ut som om vi skulle stanna i ett par veckor på ön med allt vi bar i land men grill, mat, serverings- och badattiraljer och annat till fyra vuxna personer tar lite plats. 🙂 Det skulle tillagas den kulinarigaste av rätter, nämligen grillad korv!

Lågor!

Lågor!

Vi hade köpt en grillbricka med tjocka korvar av 85 % kött. Svenskt kött, så klart. Korvarna hade olika kryddningar och var saftiga, smakrika och riktigt goda. Till det hade vi en potatissallad, tunnbröd och en sötstark senap. Jag hade ingen sallad hemma och bestämde mig för att låta bilen stå idag så det fick faktiskt bli grönsakslöst för en gångs skull. Det gick bra och var gott ändå!

Ett kvällsbad en sådan här underbar sommarkväll är nästan ett måste, så innan vi startade båtmotorerna för att dra hemåt igen så blev det ett snabbt dopp i Kattegatt i kvällssolens bleka strimma.

Badare i solstrimma

Badare i solstrimma

Solen började gå ner så vi drog oss hemåt men vi kommer snart tillbaka!

Mot fastlandet igen

Mot fastlandet igen

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s