Fem Peppar

Bara för att jag ständigt och jämt tjatar om min favorit ”Fem Peppar” så ska jag i detta nu högtidligen presentera densamma. 😉 Denna har jag själv blandat ihop för dels blir det billigare än att köpa den färdiga och dels kan man inte återanvända den förra pepparburken som köps med kvarn på. Det känns dumt att slänga den fina burken varje gång pepparn tar slut så jag blandar egen och tar en annan kvarn som jag kan återanvända.

Fem Peppar!

Fem Peppar!

Mina ständiga bundsförvanter: vitpeppar, svartpeppar, grönpeppar, kryddpeppar och rosépeppar! Passar till allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s