Dansbandsveckans viktigaste skylt

Jodå, det är tydligen sant. Denna skylt finns någonstans däruppe i Malung under dansbandsveckan. Mycket kan man behöva i dansens virvlar, samt före och efteråt. Man får säga att det är en hyfsad sortering av bra-å-ha-grejer i sammanhanget 😉

Lite som behövs under en   glad och folkrik sommarvecka!

Lite som behövs under en glad och folkrik sommarvecka!

Jag hoppas att det har varit övervägande roligt under dansbandsveckan i Malung och att det inte varit alltför många kärlekar som spillts till olycklig sådan. När många människor fröjdar i sådana sammanhang kan ju allt hända så var rädd om det du har och om dem du bryr dig om. Gräset är sällan grönare på andra sidan så, be cool!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s