Monsterjordgubbe

Den var inte snygg och såg definitivt inte speciellt aptitlig ut, men en jordgubbe var den.

Monsterjordgubbe

Monsterjordgubbe

Och så här såg den ut i jämförelse med sina jordgubbskompisar

Monstergubbe i sällskap med vanliga gubbar

Monstergubbe i sällskap med vanliga gubbar

Jag var väl inte ensam om att tycka att den såg lite grotesk ut eftersom ingen hade förbarmat sig över den och tagit hem den. Den låg kvar i den närmast tomma jordgubbshyllan och såg lite ensam ut. Kanske plockade någon upp den och tog med den hem senare, vem vet. Hursomhelst så blev den i alla fall fotomodell här i syberspace! 😉

Fotomodeller blir också lokalodlade tomater från Bua, de smakar som tomater ska smaka! Den riktiga tomatsmaken glömmer man ibland när man köper tomater på vintern men från och med nu får det vara att köpa tomater som inte smakar som tomater ska.

Närodlade tomater från Bua

Närodlade tomater från Bua!

Så är jag lite mallig över att jag fick syn på, och fick foto på, denna gröna personlighet som snart ska spela sensommarserenader för oss – Benjamin Syrsa i egen hög person! Han satt på ett oxelblad med en liten kompis och glodde trött. Kanske var han nykläckt, jag vet inte riktigt hur det går till när syrsorna ser dagens ljus. Skygg var han inte i alla fall.

Benjamin Syrsa! "Ser du stjärnan i det blå", du vet.

Benjamin Syrsa! ”Ser du stjärnan i det blå”, du vet.

Nu är jag trött, och det kan man väl få vara efter en hel veckas slit och släp… så Go’natt! I morgon är en annan dag. En dag som också kommer att vara full-laddad förhoppningsvis med mest positiva ting, men det är tveksamt just uti-detta-nu. Men sussa sött, efter regn kommer solsken! Puss!

Natti! Nu ringer snart sov-klockan!

Natti! Nu ringer snart sov-klockan!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s