Redan augusti

Hur i hela friden gick det till? Redan augusti.

Tiden flyger, men fast sommaren har gått fort så känns den ändå som en hel livstid. Jag har, på grund av sjukdom i min närhet, lärt mig en hel del om livet, om mig själv, om andra människor och om relationer. Om hur vi reagerar och interagerar. Om det mellanmänskliga spelet.

Vissa erfarenheter hade jag helst sluppit att få men som bekant får man inte välja vilka erfarenheter som ska komma i ens väg och tur är väl kanske det. I alla fall så har jag konstaterat att jag ska följa linjen i min hand, jag ska inte stå där en dag och vara bitter över att jag inte vågade ta steget mot mina drömmar.

Livet är för kort för att slösas bort på saker som inte ger livskvalitet. Livet är för kort för att slösas bort på tankar som inte leder framåt. Livet är för kort för att slösas bort på relationer och saker som bara är energitjuvar.

Livet pågår här och nu. Lev det väl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s