Selfie och sälfie

Solen strålade inte överdrivet mycket idag men vi styrde ändå kosan till havs för att få vinden i håret och för att få bada i det salta, svala vattnet.

Till havs!

Till havs- Selfie!

Havet var lite svalare idag än igår men fortfarande härligt och vi låg i och plaskade bra länge! Sen var det gott med lite lunch och jag hade gjort en laxsallad och så hade vi med ett gäng stora, fina räkor som vi skalade och avnjöt. Lite kaffe på det och sen kunde vi luta oss tillbaka och bara njuta av att sitta och vaggas av vikens västliga vågor. Lite mulet var det och det blåste väl 5-6 sekundmeter men vinden var inte kall så det gjorde inget. Det är underbart med soliga, stilla sommardagar men det finns en charm i att vädret är lite ruffigare ibland, i alla fall när man åker inomskärs. Igår träffade vi på ett gäng coola kossor

Sjö-kor? ;)

Sjö-kor? 😉

Och idag var det andra badande utanför Norra Näs-kusten

Sälfie!

Sälfie!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s