You Only Live Once

En ny vecka är här och den kommer att bli händelserik. Varje dag är fullbokad med både roliga saker och måsten. Sommaren som har gått har varit mer än rimligt dramatisk så jag hoppas på lite lugn och ro men det ser inte ut som att det finns att få under de närmaste månaderna heller. Men det händer många roliga och spännande saker i min tillvaro också så det ska nog bli bra.

I kväll börjar en yogakurs för en mycket inspirerande ledare så nu ska jag bli ett under av smidighet! 😉 I morgon blir det coachning angående en ny affärsidé och på fredag sätter jag mig på tåget till Stockholm för en kurs på Restaurangakademien! Det blir ett besök på Fotografiska på fredag, för där är det flera fina utställningar som jag vill se och så får ju inte en nörd som jag missa Paul Svenssons skapelser i Fotografiskas restaurang.

På söndag innan hemfärden har vi också bokat bord för brunch på nyöppnade Yolo i Djursholm och det ska bli spännande! Yolo har också meriterade kockar som kan sin sak, vad sägs om Jonas Lundgren som inspiratör och kreativ ledare och Jonas Lagerström från kocklandslaget som köksmästare. Det bådar gott!

Jag har aldrig varit i den delen av Stockholm så det är tur att jag har Henrik boendes i huvudstaden så att han kan lotsa sin mamma! Ja, ni hör, det blir mycket att berätta om här på bloggen nästa vecka så titta in vetja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s