Enebackens Kraftkälla

En givande dag är till ända! Vi på kursen Grön Affärsglädje har suttit på utbildning med en inspirerande föreläsare om sociala medier. Oj, vad mycket nytt jag har lärt mig! Nu ska man bara lära sig att använda allt också. Tack, Britten Toftarp!

Vi var på vackra Enebackens Kraftkälla i Tvååkers-trakten. De presenterar sig så här;

”Det lilla stället med det stora hjärtat – Energi på sitt sätt.”

 

Glada tillrop!

Glada tillrop! 

På Enebackens Kraftkälla finns det plats både för inspirerande föreläsningar, kurser, fester, spa, välgörande kroppsbehandlingar och rekreation. Vi blev bjudna på god frukost, fantastisk lunch och en härlig, innovativ äppelpaj fri från gluten men med nötter till eftermiddagsfikat.

Smakrik kycklingfilé, goda sallader och örtig klyftpotatis.

Smakrik kycklingfilé, goda sallader och örtig klyftpotatis.

Efter all ”korvstoppning” i form av ny kunskap om hashtaggar, audioboo’s, pinterest, inmutning, persona och allt vad det var och dessutom en massa god mat, så var vi ganska tomma och trötta. Men nån gång efter lunch fick vi ge oss ut på walk-and-talk och dryfta våra affärsidéer och vad Internet kan göra för oss. Lite kaffe på det så var det full fart igen.

Jag har fått ut mycket av denna utbildningsdag och jag har dessutom anmält mig till en föreläsning på Enebackens Kraftkälla snart. I september kommer Tommy Svensson dit och föreläser med titeln ”Må bra, bli en kräsen konsument”. Det kommer att handla om våra tveksamma tillsatser i mat, dryck, och godis och om vilka problem de kan orsaka vid överkänslighet eller överkonsumtion.

Vill du veta mer så titta in på enebackenskraftkalla.se 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s