Go’natt!

Efter en dag som mest bestått av sittande vid datorn experimenterandes, så är jag ganska trött och lite frustrerad. Jag har försökt mig på det där med hemsides-skapande och lite annat smått och gott men om man kör fast så är det svårt att ta sig loss på egen hand om man är en teknisk katastrof som jag är. Men hjälp finns att få så håll utkik efter min nya domän snart här på Sandahls Matprat. Mycket spännande är i antågande.

I morgon bär det av på utbildning och det kommer att bli mycket matnyttigt inför framtiden. Bäst att ladda med papper och penna och en hyfsat pigg hjärna. Så… God natt!

I believe I can fly!

I believe I can fly!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s