Present från Mallis

Present till mig! Min Super-söta-guld-Sanna har varit i Espania en hel vecka utan sin mama! Nu är hon ju inte så himla ung, faktiskt redan 20 + så hon fixade det så klart lätt som en plätt med sol, hav och salta bad, en bar, en go’ kompis och kanske annat som en mama inte vet och inte vill eller bör veta. Men denna snygga present fick jag av henne!

Vacker gåva från Mallorca

Vacker gåva från Mallorca

En mamma är alltid en mamma, det spelar ingen roll att ni barn har passerat vissa åldrar och sifferkombinationer på pappret. Ni är alltid mina barn, mina käraste och mina viktigaste kontakter på jorden vad som än händer.

När jag fyllde femtio och fick ett grattispåfemtioårsdagenkort så sa jag till min mamma; ”-Det låter jättekonstigt, så känner jag mig inte! ” Hon svarade, -Vad tror du då att jag tycker som har en unge som är femtio! 🙂

Berättigad fråga.

Skit i siffrorna på pappret. Lev ditt liv levande. Live while your alive. That’s all!

Sol och skugga. Det är livet.

Sol och skugga. Det är livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s