Inbjuden till Halv Åtta Hos Mig!

Klockan 18.00 skulle vi vara där! I världsmetropolen Grimmared, hos Helén Andersson, känd i hela Sverige som kycklingmamman eftersom hon var en av dem som byggde upp kycklingindustrin i Sverige. Hon var värd för dagens Halv åtta hos mig och hade tagit tillfället i akt att dela detta med många av sina vänner.

DSCN0121

Mingel i köket

Vi blev bjudna på en god buffé med fräscha grönsaker, kryddiga kycklingvingar, härliga ostar,  kex och bröd och två fantastiska dipsåser. en med chili och en med ädelost.

Gott bröd och kryddig kyckling

Gott bröd och kryddig kyckling

Ostar bland annat från Skrea Ost

Ostar bland annat från Skrea Ost

Vi bjöds också på trevligt sällskap, mysig miljö, gott värdskap och härlig gästvänlighet på Gårdakrik i Grimmared. Lite spänning var det också i rummet. Snart skulle TV-programmet börja och alla var förväntansfulla! Vi tog plats vid TV-apparaterna i god tid.

Snart börjar det!

Snart börjar det!

Det var jätteroligt att uppleva ”Halv Åtta hos Mig” på detta sättet! Vi var mitt i miljön där programmet spelades in och med människor som deltog. Det blev många igenkännanden och det är alltid trevligt att se vyer från platsen där man bor, Varberg har mycket vackert att visa upp som vi kan vara stolta över. Helén och hennes Morgan bjöd på sig själva och jag tror säkert att TV-teamet trivdes som fisken i vattnet under dagen med Helén på Gårdakrik.

Det ska så klart också bli spännande och roligt att se fortsättningen av veckans ”Halv Åtta Hos Mig”. Alla är vi ju nyfikna på hur det ska gå….. Heja Helén!

Läs mer om Helén och följ hennes blogg på http://www.gardakrik.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s